VÝSTAVA ERFURT 6.-7.5.2017

Tento víkend jsme se zúčastnili s naší sestřičkou Bezinkou výstavy v Erfurtu v Německu. Bezinka si jela dokončit šampiona a my jen zkusit štěstí na německé výstavě už po druhé. Poprvé jsme byli v Chemnitz, kde si Apollo vyběhal res.CACIB a Astonek dostal VD od paní Jatzak - předsedkyně klubu HW v DE. Oba si odnesli nádherné posudky - plánuji posudky od důležitých rozhodčích, které znají dobře plemeno brzy přeložit a přepsat na stránky :-) snad se mi to podaří. 

Ale teď zpět k výtavě v Erfurt....

1.den NVP - rozhodčí (klubová HW) Margit Bothur (DE)

Apollo =  V1,CAC, Ant.Ch., BOS

Aston Martin = V2, res.CAC, res.Ant.Ch.

Aim Elderberry = V3, která bojovala o titul s C.I.B. a C.I.E. o 3 roky staršími šampionkami, takže obr úspěch

2.den. MVP - rozhodčí Dr.Wilfried Peper (DE)

Apollo + Aston Martin + Aim Elderberry = všichni VD

Výbornou získali jen 4 HW (veterán- zaslouženě, pes ze třídy šampionů, který má nestandardní stop podle nás, špatné úhlení nohou, ale byl chlupatý a německého původu, potom fena, která opravdu vypadala strašlivě dle mého, měla hlavu jako labradorka a byla až skoro bílá, měla bílý ocas a jeho špičku hnědou, černé kolem očí a čumáku, opravdu zvláští standard ze strany rozhodčího a naštěstí BOB získala finská fenka - i když stříhaná, ale pěkná takže zaslouženě, ale dlouho se rozhodoval mezi plavou a touto, takže nechápu...) pro názor každého nechávám pár foteček..)

 

BEZINKAAPOLLOASTONEKVÝBĚR PANA R. W. PEPERa
Boj o CACIB feny, plavá fena - bohužel fotka se mi nepodařila, tak aby šla pořádně vidět ta hlava. 
Pro rozhodčího ukázka standardu, jak říkal.Boj o BOBa. Vpravo veterán BOV, uprostřed CACIBácký pes, vpravo BOB finská fena 

Další fotografie najdete na : https://apolloaston.rajce.idnes.cz/

Kontaktujte nás