INFO ZA POSLEDNÍ SKORO ROK :-) HODNĚ SE ZMĚNILO..

Jsem ostuda, protože jsem nevložila na naše stránky novinky už skoro přes rok. Dost se za poslední rok změniko. Ze štěňátek jsou pořádný psiska a někdy nám dávají dost zabrat. Ale jsou to naši miláčci. Ted se akorát chystáme na procházku do města, abychom nacvičovali na plánovanou zkoušku BH :-). Takže roční shrnutí...

Kluci jsou zdraví a plný energie. Konečně se nám trochu zklidnili...

Absolvovali jsme několik výstav Praha, Brno, Nitra i s ostatními členy psí  rodiny. Kde jsme měli i několik úspěchů v podobě titulů, oba kluci upoutali pozornost rozhodčího :-) taky jsou nádherní (jsou naši :-)). 

Prošli jsme si 1. pubertou, ale zvládli jsme bez újmy...všichni 4. S klukama trénujeme na stopy a také chodíme na obrany. Konečně se nám podařilo objevit kvalitní cvičák (sice spíše zaměřený na ovčáky, ale proti tomu předchozímu se nedá srovnat!). Připravujeme se také pomalu na zkoušky ZZO a BH. Uvidíme, zda se podaří. Kluci až nyní trochu vyspěli a dá se s nimi konečně více pracovat. Na placu jsou však jak mátohy...cvičitelka jim říká salámisti :-). Takže ted více než z povely bojujeme s motivací :-). Tak držte palce. Zalaškovali jsme si také s výcvikem obedience, ale i když se mi jako psovodovy tento směr líbí, kluci na něj nemají zatím dostatečné nadšení a rychlost. 

V srpnu nás čeká hovawart výcvikový tábor a na podzim zkoušky...

Budeme rádi za Vaše palce a podporu, snad se nám podaří. Zase snad brzy napíšeme nějaké novinky. Krásné léto všem!

 

 

Další fotografie najdete na : https://apolloaston.rajce.idnes.cz/

Kontaktujte nás